Cost de transport 20 lei. Pentru comenzile peste 299 lei, transportul este GRATUIT.
Cosul meu

Coș

Politica de retur

Pentru a returna un colet in vederea restituirii banilor:

1. Ne trimiti un e-mail pe adresa hobbydesign@novatex.ro, in care sa ne specifici:

 - numele de pe care ai facut comanda si un numar de telefon;

 - numarul comenzii/numarul facturii;

 - un cont IBAN, pentru a-ti putea restitui banii (conform O.U.G. 34/2014, banii se restituie in termen de 14 zile de cand am primit produsul returnat de la tine, in cazul in care conditiile de mai jos sunt indeplinite. )

 - adresa la care sa trimitem curierul pentru a ridica coletul;

2. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de documentele urmatoare: factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul nostru)

3. Coletul este preluat de la tine de catre Fan Courier (trimitem noi curierul, cost 17 lei);

4. Coletul ajunge la noi si este verificat. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul nostru). Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar NOVATEX SRL NU va restitui contravaloarea produsului in cauza).

5. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre NOVATEX SRL in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, NOVATEX SRL NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele (inclusiv partile componente ale acestora). NOVATEX SRL va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Returnarea contravalorii produselor comandate de client se va face doar prin tranfer bancar. Acesta va fi acceptat de catre NOVATEX SRL doar daca este emis de catre banca, clientul putand dovedi ca respectivul cont bancar ii apartine. Pentru reclamatii si servicii post vanzare te rugam sa te adresezi pe mail hobbydesign@novatex.ro sau la tel 0758612471.

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. NR. 130 / 2000, aprobata prin Legea 51 / 2003, privind regimul juridic al contractelor la distanta, si in O.G. 21 / 1992 republicata cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Modalitatea de solutionare a eventualelor reclamatii / sesizari ale clientilor se solutioneaza in termen de 30 de zile pentru situatiile in care aspectele reclamate nu intra sub incidenta Legii 449 / 2003 - (cele incidente, privind aducerea la conformitate a produselor, se solutioneaza in termeni de 15 zile).